onsdag den 25. januar 2012

Bygge-eksperten Serdar!

Serdar har fri i denne uge, og det synes han er helt fantastisk, for så kan han rigtig gå og snage i, hvad håndværkerne laver! Eneste minus er, at han var klar mandag morgen, men håndværkerne kom først i dag, så de var læææænge ventet, da de endelig mødte op. Til gengæld kom de seks mand stærk, så der skete noget idag. Da jeg kørte forbi efter arbejde kl. 16.30, var der stadig tre mand tilbage - det er sgu i orden! Hvis det stod til Serdar, skulle de også arbejde i weekenden! :o))
Ida har også fri, for hendes dagplejemor er på Tenerife, så stakkels Ida bliver slæbt ud i kulden og taget med på Haraldsvej for at bese byggeriet sammen med farmand!
Han tager billeder af ALT, spørger om alt og gør i det hele taget alt, hvad han kan for at irritere og genere håndværkerne! :o/
Men altså - det er jo nok godt nok, selvom man ikke behøves overdrive, Serdar!! ;o)

Planen er nu, så vidt jeg har forstået det, at der bliver støbt terrændæk i næste uge (jo, jo, jeg lærer skam også nogle fine ord!), når alle rør, ledninger osv. er på plads!
Ugen efter kommer vægelementerne - det bliver rigtigt sjovt, for så kan vi få en fornemmelse af, hvor store rummene bliver. :o))

Så det går vist efter planen lige bortset fra vandforsyningen!! Søren (byggelederen) ringede til mig omkring middagstid for at spørge, hvor vi havde gjort af vandet?!! Mit svar var....øh, pas! Han ville så ringe til vandværket, og det viste sig, at ham der skulle sende de nødvendige papirer til vandværket sørme havde glemt det! Så på mandag har vi vand! De skal godt nok bruge noget imorgen, men han ville vist høre en af naboerne, om han kunne nasse noget af dem mod et par flasker vin! Det er vist ikke så meget, de skal bruge, så vi satser på, at det går! Han sagde i hvert fald, at det ikke forsinker noget. :o)

Så status på 12.dagen er en irriterende bygherre, intet vand men stadig en tidsplan, der bliver overholdt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar