mandag den 26. marts 2012

Deutsche murere!!

Nå, lige en hurtig update! Det er vist ikke for tit, jeg får gjort det! ;o)
Huset er jo blevet lukket nu. Det seneste, der er blevet gjort er lavet slidlag, muret bundstykker, gipslofter er sat op, der er kommet dørkarme i, og nu venter håndværkerne bare på, at huset er tørt nok, så de kan gå i gang med at spartle, male og lægge fliser.
Lige nu render der et par tyske murere rundt derude - og det har de gjort siden i torsdags. De arbejdede hele weekenden, så Serdar var tilpas! Endelig nogen der gad lave noget, selvom det ikke er hverdag! ;o) Men det er jo også fantastisk vejr til at mure i. Vi har altså godt nok været heldige med vejret indtil videre...7-9-13! De er rigtig flinke, men vi kan sgu ikke rigtig kommunikere med dem! Jeg var forbi med pizza og øl i lørdags, hvortil svaret var "du bist das besten"...hehe, det var sgu sjovt! Det lyder til på naboerne, at de hygger sig med øl og grill i carporten hver aften, men de har heldigvis ikke drukket øl nok til at lave muren skæv endnu! ;o)
Vi er efterhånden fuldstændig utålmodige og er SÅÅÅÅÅ trætte af at bo, hvor vi bor, men vi må jo holde ud et par måneder endnu. Nu er halvdelen af tiden heldigvis gået, så mon ikke vi overlever - trods alt?!! :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar