mandag den 23. april 2012

Nu begynder det at tage form :o)

Pyha, nu kan vi snart se en ende på det! Vi er også sindsygt trætte af at bo, hvor vi gør, så vi glæææææder os helt vildt til at flytte ind i det nye hus! :o)
Idag blev der sat køkken og bryggers op. Skabene på værelserne mangler samt badeværelseselementerne, men mon ikke det bliver sat op imorgen? :o)
Derudover mangler trægulvet at blive lagt, men de håndværkere, der sætter skabe op skal også lægge gulvet, så det begynder de jo nok med, når de er færdige med skabselementerne. De skal også lave redskabsskuret udenfor, som vist er det sidste, der mangler, før malerne kan få malet udhæng og alt det udvendige. Så er det færdigt udenfor lige bortset fra et par nedløbsrør...
Når de er færdige, mangler der lidt el-arbejde - vi går i hvert fald ud fra, at der kommer nogle stikkontakter i hullerne i væggen, som er lavet til formålet....og så kommer der nok også en vvs-mand eller to og tilslutter noget vand og hænger et par toiletter op!
Det var i store træk, hvad jeg lige kan komme i tanke om mangler, men det kan vel heller ikke tage så lang tid, vel?!!! ;o)
BLIV SÅ FÆRDIGE - vi vil væk fra det lortehus, vi bor i nu!!!!!!!! :oD

Ingen kommentarer:

Send en kommentar