lørdag den 19. maj 2012

Så er vi flyttet ind...

....og det er så dejligt!
Det er blevet lige, som vi drømte om - det skulle virkelig være alle forundt at prøve at bygge sit eget hus. :o)

Der blev lavet afleveringsforretning torsdag d. 10. maj, hvor vi også fik nøglen. Der mangler kun et par småting - lidt fuger udenfor, en sokkel, der skal lappes (ikke noget alarmerende - kun kosmetisk) og et par låger, der skal skiftes, fordi de var ridsede samt et par manglende hylder. De har en måned til at lave tingene, og hvis ikke det er gjort, må vi selv hyre en håndværker til at gøre det og sende regningen til Nyhuse, så mon ikke det nok skal komme på plads.

Vi døjer dog lidt med gulvvarmen og er heller ikke sikre på, at genvex-anlægget kører ordentligt, så vi får besøg af en gulvvarme-mand på mandag, så håber vi, han kan fixe det.

Vi er næsten på plads, men mangler stadig lampen over sofabordet og lys i soveværelset samt et par andre småting - såsom noget på væggene i stuen, men vi skal lige være sikre på, hvor billederne osv. skal hænge, inden der bliver lavet flere huller! ;o)

Der bliver knoklet, så terrassen kan blive færdig så hurtigt som muligt, for vi vil jo gerne nå at så græs, og det er ved at være sidste udkald, hvis vi skal nå det inden efteråret.

Over and out for nu!

1 kommentar:

  1. Godt initiativ og altid spændende at følge en byggeproces!

    Mvh.
    Steffen / Aarhusfacaderenovering.dk

    SvarSlet