mandag den 7. maj 2012

5 dage til indflytning :D

Yes man, så kan dagene tælles på én hånd!
Vi flytter ind på lørdag medmindre et eller andet går helt galt, men jeg kan næsten ikke se, hvad det skulle være! Elektrikerne er færdige, VVS'erne er færdige og tømrerne er færdige.
Nu mangler der kun at blive fuget ved vinduer og døre både indvendigt og udvendigt. Fugemanden kommer vist imorgen sammen med rengøringsfolkene. :o)
Men de der rengøringsfolk er virkelig også tiltrængte...hold da op, der er meget støv, skidt og kanel inde i huset! :o/ Godt det ikke er mig, der skal gøre rent derinde! ;o)
Vi skal lave foreløbig afleveringsforretning på torsdag kl. 9, hvilket vist tager 2-3 timer. Hvis ikke vi finder noget, der skal fixes, får vi nøglen med det samme, men ellers får vi den fredag, når de sidste småting, vi måtte finde, er blevet ordnet. Så vi satser på, at der ikke er noget at komme efter - men ellers overlever vi nok, indtil fredag! De vil jo nok også gerne have nogle penge, inden vi får en nøgle...
Nå ja, så mangler der også lige at blive lagt et par hundrede m2 fliser samt lavet lidt støttemure hist og pist, men det kan vel ikke være så svært at få dem lagt?! Puha, jeg husker sidst, vi lagde fliser, og da var der 100 m2 mindre, end vi skal have lagt denne gang! :o/ Godt vi i det mindste ikke skal have fjernet nogle gamle fliser først denne gang...heldigvis er jeg jo gravid, så jeg må jo ikke slæbe på alt for meget...hehe, så jeg har undskyldningen for ikke at hjælpe alt for meget! :oP
Det var vist det for nu... :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar